Tänään huomasin tehdessäni sosiaalisen median kurssiin liittyvää tehtävää "sovellukset ja palvelut", että on olemassa paljon erilaisia keskustelupalstoja ym..Itseäni tietenkin kiinnosti eniten hoitoalaan liittyvät keskustelu- ja jakamispalvelut, koska opiskelen sairaanhoitajaksi. Yllätyksekseni löysin keskustelupalstan, jossa voi etsiä itselleen lastenhoitajaa ja keskustella päivähoitoon liittyvistä asioista, joka mielestäni oli mielenkiintoista. Aikaisemmin en tienyt, että tämänkaltaisia sivustoja on olemassa, mutta nytpä tiedän.

Kaikista mielenkiintoisin jakamispalvelu, jonka löysin oli Tohtori.fi sivusto, josta löytää paljon terveyteen liittyviä asioita sekä keskustelua, johon voi itsekkin liittyä. Tiesin jo aikaisemmin, että on olemassa tällainen palvelu, jota olen muun muassa hyödyntänyt koulutehtävien tekemiseen. Mielestäni sivusto on kattava sekä hyödyllinen, joka on helposti internetistä saatavilla.

Itselläni on vielä vähän sosiaalisen median kurssia suorittamatta, mutta enköhän minä tässä lähiaikoina saa sen suoritettu. Seuraavassa kirjoituksessani käsittelen ja kerron tuntemuksiani ammatillisesta toiminnasta sosiaalisessa medissa, joka on varmasti erittäin mielenkiintoinen aihe, koska nykyisin internetti koskettaa meidän kaikkien elämää niin työelämää kuin kotielämää jollain tavalla.