Sosiaalisen median opintojakso omalta kohdaltani on nyt päättymässä. Matkani sosiaalisen median maailmassa oli mielenkiintoinen ja tietorikas kokemus. Opin paljon uusia asioita sekä sain selvyyttä itseäni mietityttäviin asioihin. Opin käyttämään erilaisia blogeja sekä huomaamaan kuinka voin hyödyntää sosiaalista mediaa tulevassa työssäni muun muassa tiedon lähteenä.

Opin huomaamaan opintojakson aikana kuinka suuri maailma tosiaankin sosiaalisen median maailma tosiaankin on. Interneti lisääntynyt käyttömäärä on muuttanut ihmisten välisiä viestintä mahdollisuuksia muun muassa keskustelupalstoille, jossa voi keskustella muiden ihmisten kanssa päivän polttavista aiheista. Matkapäiväkirjan pitäminen opintojakson aikana, antoi mahdollisuuden miettiä tarkemmin esimerkiksi kuinka sosiaalinen ja ammattilinen toiminta kohtaa todellisuudessa.

Nyt kuitenkin matkani sosiaalisen median maailmassa päättyy opintojakson kautta, mutta uskon vielä jatkossakin, että tulen käyttämään kyseistä mediaa arkielämässäni sekä tulevaisuuden työssäni. Olen todella tyytyväinen pitämääni päiväkirjaan, joka avasi minulle paremmin erilaisten asoiden sisältöä. :) Kiitos paljon opintojaksosta opettajille ja siitä, että pääsin tutustumaan sosiaaliseen median mielenkiintoisiin ympyröihin!